DRAGON.NL All IN ONE SERVICE

Dragon Plastic - Producent van plastic producten

Dragon Plastic - Producent van plastic producten

Welkom bij Dragon Plastic, een toonaangevende producent van hoogwaardige plastic producten gevestigd in China. Met trots opereren we vanuit onze eigen fabriek, waar we een breed scala aan OEM-producten vervaardigen. Vanaf het allereerste idee tot de bouw van de matrijs en uiteindelijk de productie, staan wij garant voor uitmuntendheid en kwaliteit in elke fase van het proces.

Onze expertise en ervaring hebben ons geholpen om de reputatie van een betrouwbare partner op te bouwen, en we zijn er trots op dat we wereldwijd bekend staan onder de naam Chinaplastic. Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp op het nummer 0493696113. Ons team staat klaar om u vrijblijvend van informatie te voorzien en u te begeleiden in het realiseren van uw plastic producten.

Dragon Plastic - Uw partner voor hoogwaardige OEM-plastic producten, van concept tot realiteit.ENKELE PRODUCT VOORBEELDEN.

Van Plastic, metaal, papier, Fairplastic voor DRAGON geen probleem, YES WE CAN!

Sluitdoppen, Petflessen, shotflesjes, Shotdoosjes, sluitdoppen, tubes, sluittangen, reageerbuisjes, Preform vormen, matrijzen,


´╗┐